Etter AL Con 22

6 dager med sammenhengende rollespill på idylliske og stemningsfulle Bronseplassen er over. De fleste på AL Con 22 sier første Con var en fantastisk opplevelse som bør gjentas i 2023.

Premier og vinnere

Strength Lars Georg K dro seieren i land på styrkeprøven i mandoms-ringen, hvor han kjempet mot arbeidskarer som også var betydelig eldre. Det er ekstra gøy å se at styrke handler om mer enn bare rå muskelkraft. Gavekort kan hentes på Outland Sølandsparken (200kr)

Dexterity Christian K vant overlegent konkurransen og satte flest poeng i blinken. Vi takker også Henrik som var med som instruktør og sponset med piler og utstyr (bilde under). Gavekort kan hentes på Outland Sølandsparken (200kr).

Constitution Last man standing stod til igjen med tre kjemper: Sondre, Christian og Vidar, og alle tre nektet å gi slipp eller på noen måte gi seg. Etter 5 minutt, var det til slutt publikum og dommere som måtte gi seg, og annerkjenne at alle tre blir vinnere. Gavekort kan hentes på Outland Sølandsparken (200kr).

Intelligence I lagkonkurransen var det 6 personer som stakk av med lagseieren. Avbildet etter seieren i tautrekking fra venstre er: Roy, Sondre, Jens Henning, Ørjan, Lars Georg og Christian. Gavekort sendes elektronisk fra Grimfield Games (200kr)

Wisdom Det er mange kandidater til Bidro Mest og mange som har strukket seg langt i AL, og vi nevner noe om dette under. Den som bidro desidert mest gjennom AL Con 22, med å sørge for at alt det praktiske ble ivaretatt var Christian K. Han tok seg frivillig av blant annet vakthold, vasking av gryter og kar, bæring, rigging, rydding og bidro hele veien aktivt til for at alle skulle ha en god opplevelse. Velfortjent! Gavekort sendes elektronisk fra Grimfield Games (200kr)

I konkurransen om Deltok Mest var det også mange gode kandidater. De fleste hadde kjøpt ukespass og var der de fleste dagene. En av deltakerne tok det et par hakk lengre enn de andre, og valgte å ta med både telt, og overnatte alene i langhuset. Eller ikke helt alene, hvis man skal tro historiene som ble fortalt neste dag rundt bålet. Trygve N tok også med din andre halvdel og vant en knepen seier, på det vi må si var en generelt god deltakelse over hele fjøla. Mange spillere kom alle dager, og de fleste av deltakerne har også fått flere nye venner! Gavekort sendes elektronisk fra Grimfield Games (200kr)

Charisma Ettersom to av deltakerne med ukespass ikke hadde anledning til å bli med siste dagen med 18 årsgrense (servering av mjød), men både bidro og deltok aktivt gjennom uken, på lik linje med alle andre erfarne og voksne spillere, var det enstemmig vedtatt på fredag kveld at både Brage og Lars Georg skulle få de to siste gavekortene, som en kompensasjon. De har imponert oss alle, med både god innstilling og fantastisk utstråling. Neste år satser vi på flere ungdom som blir med, men kan ikke love noe gavekort på forskudd. Gavekort sendes elektronisk fra Grimfield Games (200kr)

Bidrag og dugnad

Hadde det ikke vært for både innsats og bidrag til den enkelte hadde vi ikke klart å dra dette i land. Sammen med våre sponsorer, Outland Sørlandsparken og Grimfield games, god pris hos slakteren i Søgne og sist men ikke minst Bronseplassen, dro rollespill miljøet i Agder League dette trygt i land. Vi retter derfor en stor takk til alle som har bidratt med dugnadsånd! Ingen nevnt, ingen glemt som det heter, men folk har stilt opp med mye forskjellig, som for eksempel:

 • Matlaging
 • Bilkjøring
 • Rydding
 • Vakthold
 • DMing
 • Handleturer
 • Rigging av belysning
 • Ved til bål
 • Mjød
 • Presentasjoner
 • Musikk
 • Reklame

I planleggingskomiteen satt Roy Arne (Leder AL Norge), Odd Harald (Leder Agder League), Ray (Rådgiver Con), Sindri (AL Outland), Geir (AL Arendal) og Gaut-Åge (praktisk). Vi kunne gjerne vært flere, eller laget noen grupper til neste år, slik at det både var enklere og mer effektiv planlegging slik at det ikke dukker opp så mange ting underveis å ta tak i.

Bildegalleri

Her er et knippe innsendte bilder fra AL Con 22

Dette var første året AL Con gikk av stabelen her i sør, og vi håper å bygge videre på erfaringer og sees igjen neste sommer!
Takk for noen fantastiske dager sammen!

4 tanker om “Etter AL Con 22

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.