Ad Ludens – UiA (på vent)

Velkommen til Ad Ludens på UiA!

Agder League inviterer alle studenter til rollespill!

AL Bluebox campus Grimstad

AL Østsia campus Kristiansand

Mandager kl 18 – 21:30!
Se kalender for inneværende semester (Midlertidig stengt, da vi trenger studenter til å sitte i styret. Hvis du ønsker at Ad Ludens skal kunne fortsette, si ifra – slik at vi kan opprette nytt styre til å ta dette videre).

Påmelding gjøres via kalenderen her.

Kom gjerne i god tid og delta i felleskapet, vær med å sett opp og forberede spill!

Den første tiden på Østsia, før kl 18, er satt av sosialt felleskap, hvor vi hjelper hverandre med å rigge opp og forberede eventen. For deg som er ny, er dette en god anledning til å få hjelp og innføring til rollespill og karakterbygging i D&D Adventurers League.

Ad Ludens er latinsk, og betyr Til Spillet, da kallet på studenter som ønsker å delta i spill og lek går ut til alle, og er en dypt og delt fellesmenneskelig erfaring. Vi lærer gjennom lek, og lek er en viktig del av den grunnleggende læringen og på Ad Ludens tror vi på livslang læring! Eller at vi gjennom hele livet trenger pauser og rom til lek og spill. På våre arrangement vil di derfor ha fokus både på spill av alle slag, faglig påfyll og sosialt moro! Ta gjerne med deg et spill og venner, eller delta på et av de spillene som er tilgjengelig, som for eksempel bord-rollespillet D&D Adventurers League.

Ansvarlig arrangement: Ad Ludens, i samarbeid med Studentsamskipnaden i Agder og støttet av Agder League.

Dersom du ønsker å bidra i Ad Ludens eller noen spørsmål til noen av våre arrangement, ta gjerne kontakt med Odd Harald, eller via epost ad.ludens@gmail.com.