Factions


Gjennom Faerûns historie har personer og organisasjoner forsøkt å forme verden etter sine idealer og mål. De største og viktigste av disse grupperingene kaller vi faksjoner. De kan arbeide for samme mål eller aktivt motarbeide hverandre avhengig av hvilke hendelser som er aktuelle i Faerûn i ditt eventyr. De fleste faksjoner ønsker å hindre trusler som drager og demoner i å ødelegge Sverdkystens sivilisasjon, og til og med bitre fiender kan finne felles grunn når verdens skjebne står på spill.

I Agder League har hver DM en faksjon hvis filosofi de identifiserer seg med. En Harper-DM ønsker kanskje å fortelle en historie om å stoppe urettferdighet og å redde byer fra onde herskere, mens en Order of The Gauntlet-DM heller forteller om mektige helter som på ordre fra guden Helm bruker alle midler for å bekjempe demoniske invasjoner. I denne funksjonen kan faksjonen si noe om hvilken farge DMen ønsker å ha på historiefortellingen, og noe om hva DMen forventer fra sine spillere. Men dette er ikke regler, så husk å alltid spørre DMen om du er usikker på hva de ønsker seg ved bordet sitt!

Enhver karakter i Adventurers League kan velge å på et tidspunkt affiliere seg med en faksjon. DMen kan også i løpet av spillets gang arrangere møter med NPC(ikke-spillerstyrte)-karakterer som tilbyr medlemskap. Dette kan gi karakteren din tilgang på ressurser og informasjon, men også en forventning om å slåss for den valgte faksjonens idealer og mål. Les deg gjerne opp på de forskjellige faksjonene for å se hva som vil passe din karakter!

Til syvende og sist er faksjoner et element som skal hjelpe deg med å spille en karakter som har en plass i Faerûn, og med sitt unike perspektiv på den magiske verdenen de lever i. Ønsker de å oppnå stor makt? Å befri landsbyen sin fra onde krefters klør? Å beskytte sitt hjemsted fra kaotiske krefter utenfra? Faksjonen du velger kan si mye om hvordan og hvorfor de ønsker disse tingene, og hvordan de vil gå fram for å gjøre det! Men husk at det også er din karakter, og det viktigste er at du syns det er morsomt å spille dem uansett om de er faksjonsløse eller medlem av Lords’ Alliance.