Om Agder League

Agder League (AL) er en lokal forlengelse av Wizards of the Coast sitt verdensomspennende prosjekt, Adventurers League, som er Dungeon & Dragon sitt offisielle konsept for offentlige rollespill. Gjennom Adventurers League kan du spille din karakter i Kristiansand, og dra til AL eventer med din samme offisielle karakter hvor som helst i verden. Dette har til hensikt å gi nye og gamle spillere av rollespillet Dungeons & Dragons et lett inngang, godt miljø og et likt utgangspunkt når man samles for spille rollespill. I tillegg har Adventurers League som offentlig arrangement som samler flere DMs og en større mengde spillere en fordelaktig forutsigbarhet som gir trygghet, kontinuitet og utvider nettverket til den enkelte.

Agder League ønsker å fremme interesse og engasjement for rollespill og nærliggende aktiviteter. Vi ønsker å skape et trygt miljø for alle spillere gjennom våre etiske rettningslinjer, hvor man kan ha det gøy med å prøve ut en ny hobby, finne nye venner med samme interesser og samles rundt det fantastiske konseptet rollespill.

AL Styret

Dersom du har ideer eller innspill til forbedring, eller vil aktivt bidra til et stadig bedre Agder League, vennligst ikke nøl med å ta kontakt med styret eller sende en epost til agderleague@gmail.com.

Medlemskap

Dersom du vil være med å gjøre Agder League bedre, er du hjertelig velkommen til å bli medlem!

Agder League har samarbeidet med: