DM

Vil du bli Dungen Master?

Vi tilbyr opplæring, veiledning for DMs!

Ta kontakt med Styret (DM ansvarlig) her:

Agder League Styret

Sjekk ut våre DMs!

I Agder League har vi mange gode Dungeon Master(DM) som tilrettelegger ukentlig for at alle som ønsker kan delta på D&D rollespill. De har alle sin egen tilnærming på hvordan de leder spillet på, som betyr at spillopplevelsen vil variere noe fra bord til bord. For at D&D opplevelsen skal bli forutsigbar og rettferdig tilbyr vi derfor Adventurers League som er vår og Dungeon & Dragon’s offisielle internasjonale standard som rollespill plattform.

I nedtrekks menyen over kan du velge en DM og få vite mer om den enkelte. Her kan du finne den DM / DM stilen som du tror vil passe din spillestil best. Om du foretrekker dyptgående improvisert rollespill av karakterer, eller mer tekniske sider ved rollespill, vil profilene gi innspill på dette. Her er finner du også direkte kontaktinformasjon.

Kommentarfeltet nederst på en DM profil kan brukes på flere vis. Man kan gjerne stille spørsmål, legge ut relevant informasjon, eller at DMen selv legger ut informasjon fra eventyret eller seg selv her. Det vil da også være mulig å se hva som har skjedd i tidligere sesjoner, der hvor DMs har valgt å bruke kommentarfeltet slik.

Tilbakemeldinger til en AL DM:

Dersom du har positiv eller konstruktive tilbakemeldinger, er det hyggelig om du deler dette i kommentarfeltet inne i DM-profilen, eller direkte med den enkelte DM. Dersom det har oppstått en situasjon eller noe du synes er vanskelig, brudd på vår Code of Conduct eller lignende, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt og dele dette med noen i AL styret du er fortrolig med. Se lenken over for mer informasjon, og finn frem til vår miljø- og varslingskontakt.

Dersom det er uenighet om regler, er det den enkelte AL DM på ditt bord som avgjør hva gjeldende regler er når dere spiller. Vi oppfordrer alle våre DMs til å benytte reglene slik at det fremmer spillet og spillgleden for den enkelte, og forholde seg til generelle og gjeldende AL regler. Dersom en DM ikke følger disse retningslinjene, vil vi gjerne ha beskjed om dette. Se lenken over for mer informasjon, og finn frem til vår Dungeon Master kontakt.