Juni: Kort om

Geir

Geir er 42 år fra Arendal, og jobber til vanlig som skuespiller og innenfor psykiatrien. Han er gift og har to barn, to katter og noen ender. Altså det vi kaller fullt hus! I forhold til rollespill har Geir relativt god erfaring med AL og gleder seg mandager og spilling. Han gleder seg over å bidra i å bygge miljø med stadig flere spillere og flere DMs, og håper at enda flere folk oppdager Agder League og rollespill som hobby generelt. Når det gjelder Agder League, så drømmer Geir om at det skal bli enda mer mangfold i spillsystemer og når det gjelder spillere, slik at mulighetene og bredden av tilbud skal bli enda større.

4 kjappe om Geir Høie Ludvigsen:

1. Hva liker du best med rollespill?

Når folk blir engasjert i historien jeg har laget og glad i karakterene sine. De øyeblikkene når spillerne blir bergtatt av opplevelsen, ser levelig for seg beskrivelsene og spiller rollen sin fullt ut. Da koser jeg meg skikkelig.

2. Horfor valgte du Agder League?

At det er stabilt. Man trenger aldri lure på om det blir spilling eller ikke, samt fleksibiliteten. Man kan velge selv hvor og med hvem en vil spille.

3. Hva er din favoritt class/race?

Mind flayers (illithids) liker tanken på intelligent hive mind. Og så er de drittskumle.

4. Din karakter’s beste øyeblikk?

Ingen konkret favoritt. Som oftest en kampanje som ikke er strømlinjeformet