Mai: Kort om

Sindri

  • Sindri ble født i 1991 på Island, oghar bodd i Norge de siste 9 årene. Han oppdaget D&D for 2 år siden og har tatt et skikkelig dypdykk inn i det meste relatert til rollespill: DMing, crafting, homebrew, osv, og nå sist men ikke minst som styremedlem i Agder League (AL).
  • Han møtte en dag opp på en av våre spillsteder etter å ha prøvd å spille D&D i privat setting, og hadde lyst på mer og bli kjent med nye. Som ny har Sindri glidd rett inn i miljøet og er fast inventar på torsdags spilling på Outland. Selv beskriver han møtet med AL slik: «Veldig lett å føle seg hjemme når det er tatt så godt i mot nybegynnere ikke minst veldig god atmosfære.»
  • Når det kommer til ønsker for AL videre, vil han gjerne se mer av workshops hvor de som vil utforske litt ut over selve rollespillinga kan boltre seg. Dette er derfor et av satsingsområdene til Sindri i styret. I tillegg er Sindri gira på å se flere systemer introdusert, både for spillere og DMs, slik at vi har en større plattform å bygge på og utvikle oss i. Også her har Sindri vært med på å åpne opp for 3.5, vampire the maskarade og andre moduler.

4 kjappe om Sindri:

1. Hva liker du best med å være DM?

Jeg liker å lage ting som kan brukes i rollespill. Å være DM gir meg muligheten til å bruke det. Men det jeg liker best er nok å utvikle meg og mine skill-sett, utfordre meg sjøl og lage noe gøy i samarbeid med andre.

2. Hva liker du best med Agder League?

Agder League var min portal inn i rollespill verden, muligheten å flykte inn i en annen verden med fantastiske folk. Muligheten å treffe andre med like interesse og dele ideer, lage historier og verden.

3. Hva er din favoritt monster, og hvorfor?

Ingenting mer gøy enn å bruke spillerens handlinger til å sette i gang noe større bak fasaden (en slags butterfly effekt). Så mitt favoritt monster er spillerne / spillernes handlinger.

4. Din favoritt kampanje som DM, og hvorfor?

Har ikke prøvd nok kampanjer til å si mye om dette, men av erfaring er det ikke modulen som betyr så mye men spillerne og karakterene som utgjør kampanjen.