Månedens spiller, Oktober 21

Christian Kleveland

Hver måned plukker Agder League ut en spiller som vi ønsker at du skal bli bedre kjent med.

Ettersom vi ikke fikk hyllet en spiller sist måned hyller vi litt ekstra en kjærkommen medspiller som har vært med fra starten av Agder League, og alltid stiller lojalt opp på så og si alt som skjer! Trofast til beinet, har Christian bidratt aktivt i oppbyggingen av flere av våre lokasjoner, og er alltid sosial og hjelpsom mot alle rundt seg. Han kjører oftest i tospann med Roy Arne, og er i familie til Odd Harald, som begge sitter i AL styret. Så da blir det naturligvis mye D&D, og tett på alt som skjer. Uten å klage, og alltid konstruktiv, har Christian blitt en av de sentrale personene, som mange i Agder League setter stor pris på!

4 kjappe om Christian:

1. Hva liker du best med rollespill?

Det beste med rollespill er å kaste alle hemninger, og leve seg inn i karakteren! Å la fantasien ta av, og få en del humor frem – så det blir en god stemning.

2. Horfor valgte du Agder League?

Fordi jeg ser at Agder League er en arena hvor folk føler seg inkludert og kan være seg selv, og kose seg med rollespill og skape nye gode relasjoner med folk. Agder League er et sted hvorman føler seg som hjemme når spiller.

3. Hva er din favoritt class/race?

Dverg/ Barbarian! Grunnen til at jeg liker å spille dverg og barbar best, er at jeg lett kan hive av meg alle hemninger når karakteren går berserk i combat-situajsoner, sammen med de rare, morsomme og litt kleine sidene hos en klassisk dverg.

4. Din karakter’s beste øyeblikk?

Luke Worldmind som var en adelig og nobel fighter, da han slukte sjelen til en mektig heks og gikk fra å ha et ondt alignment til å bli lawfull neutral. Det som skjedde var at luke endte opp i et Torm-tempel hvor han ble blodtørstig og mistet kontrollen over seg selv, og 5 Torm-clerics forsøkte å bekjempe han og en heks. Han klarte seg bedre etter full mage. «Uten mat og drikke – duger helten ikke!»