Månedens DM, August -21

Mia, Emerald Enclave DM

Hver måned plukker Agder League ut en DM som vi ønsker at du skal bli bedre kjent med.

For August-21 har vi valgt å gjøre stas på en DM som i løpet av kort tid ble en leder og et forbilde i miljøet, og som brenner for inkludering og gode strukturer i AL. Som ny DM kastet hun seg over bøkene, satte seg inn i regelene, og tok alle utfordringer på strak arm. Hun er et imponerende ja-menneske som har tatt på seg en rekke ansvarsroller, som ansvarlig for miljø og trivsel i Agder League, lokasjonsleder på Outland, styremedlem med mer.

Mia er en engasjert og varm DM full av empati og innlevelse. På hennes bord kan du få boltre deg og glemme deg selv helt bort i en eventyrlig verden full av fart og spenning! I tillegg til å være DM er Mia også en av ildsjelene som sørger for at Agder League er et trivelig miljø, og skulle du ha noe på hjertet eller ting som kan være vanskelig å ta opp er du alltid velkommen til å henvende deg til henne. Hun er både lyttende og en kreativ pådriver for å gjøre AL til et enda bedre sted – både for spillere og som organisasjon. Kort fortalt er det inspirerende å se hvordan gir Mia 100%, både som DM og som medlem i AL. Noe både spillerne hennes og Agder League setter stor pris på!

4 kjappe om Mia:

1. Hva er best med å være DM?

Det jeg liker best er å være med på å skape en ny verden. Føre spillerne gjennom noe jeg har bygget inne i hodet mitt, med god hjelp fra bøker selvfølgelig. En annen del jeg er glad i er å få være mange ulike vesener med alle hver sin personlighet og agenda.

2. Hva er best med Agder League?

At det er et sted hvor alle har rom. Et sted hvor vi går den ekstra mila for at alle skal føle at de har en plass.

3. Hva er ditt favoritt monster?

Har vel ikke et favorittmonster, men jeg elsker D&D pixiene. De er så vakre og har de aller beste personlighetstrekkene. Og jeg syntes de blir litt ekstra magiske av at de ikke tåler en dritt. De er så skjøre.

4. Hva er din favoritt kampanje?

Mitt favoritt eventyr er «the wild sheep chase». Det er en one-shot hvor jeg alltid føler at spillerne har det utrolig moro, samtidig som de opplever ting som jeg ikke har sett i mange kampanjer. Det er et eventyr jeg kan utenat, men også alltid tilfører nye ting som passer den gruppen jeg spiller med.

https://www.dmsguild.com/product/170937/The-Wild-Sheep-Chase–A-SingleSession-Adventure