Månedens spiller, August-21

Knut Andre Bjørgum

Hver måned plukker Agder League ut en spiller som vi ønsker at du skal bli bedre kjent med.

Denne måneden har vi valgt ut en energisk spiller, med lang fartstid i Agder League. Knut Andre har vært med å bidratt aktivt i oppbyggingen av flere av våre lokasjoner, og alltid imøtekommende og hjelpsom i møte med nye spillere, og strekker seg alltid for at alle rundt han skal trives. Det er spillere som Knut som bidrar til at AL har blitt et miljø hvor alle kan kjenne seg velkommen!

4 kjappe om Knut Andre:

1. Hva liker du best med rollespill?

I min formening er hele sjarmen med å spille rollespill alle de kreative historiene vi kan skape og alle frihetene vi kan gjennomføre i de forskjellige Settingene. Og ikke minst sjarmen med å skape en karakter med helt egen personlighet.

2. Horfor valgte du Agder League?

Det jeg liker med Agder League er fellesskapet og samspillet. Det er også hyggelig å samles med likesinnede personer.

3. Hva er din favoritt class/race?

Min favoritt class må være Druid. Dette er fordi den gir så mange kreative valgmuligheter og builds. Som Druid kan man være en sterk spellcaster eller healer, eller en solid vegg «tank» for resten av laget. Eller min favoritt variant der du hovedsakelig bruker naturens kraft til å kjempe ved din side – enten i form av vær-effekter eller ved hjelp dyrelivet. Og sist men ikke minst kan du gjøre karakteren din om til et dyr og bruke egenskapene til denne.

Når det kommer til raser, så syns jeg alver er de mest interessante. Man har så mange forskjellige typer alver, med så mange unike egenskaper. Dette vil føre til mange forskjellige historier, og stor variasjon i spillopplevelsen.

4. Din karakter’s beste øyeblikk?

Jeg tror min favoritt-historie er historien om min wood elf druid og hans uvanlige venn og kompanjong Isabel the pixie. Hele bakgrunnshistorien til dette partnerskapet startet tidlig i Theodors unge liv da han fant Isabel skadet ved et tjern og brakte henne tilbake til full helse etter en lengere periode med healing. Dette førte til et partnerskap som skape mange morsomme historier og kanskje en slags kjærlighetshistorie. Et øyeblikk jeg vil løfte frem, er den kreative løsningen de brukte for å få party’et ut av en vrien situasjon.

Det var sent i en gjennomgang av en Dungeon, og party’et hadde brukt mange krefter og spellslots for å komme seg dit de var. Pixier har et par unike spells de kan cast’e to ganger daglig, og et av disse er polymorph. For å komme seg videre måtte party’et kjempe mot en Bearded Devil. Dette ville vært en vanskelig kamp som ville bli gjennomført i et fengsel. Etter litt om og men kom vi på at vi kunne bruke dette miljøet til vår fordel, så Isabel brukte kreftene sine på å prøve og forvandle denne djevelen om til noe litt mindre truende; Så jeg kastet terningen, og tror du ikke den landet på 20, og poff – djevelen var omformet til en bille, og nøkkelen vi trengte for å komme oss ut ble liggende på bakken. Etterpå kastet vi billen i en sekk og pepret sekken med piler. Når en skapning som er forvandlet til noe annet dør, går den tilbake til sin originale form, og poff – djevelen var nå fanget i sin egen fengsels selle!