Månedens spiller, Juli-21

Erik G. Lund

Hver måned plukker Agder League ut en spiller som vi ønsker at du skal bli bedre kjent med.

Denne måneden har vi valgt ut en spiller, som har vært med fra begynnelsen, og hele veien bidratt til at Agder League er et inkluderende og trygt miljø. Erik har bidratt aktivt i oppbyggingen av flere av våre lokasjoner, og vært tilgjengelig med hjelp og assistanse for nye og gamle spillere, og alltid strukket seg for at ting skal fungere å flyte bra. Han har en mannsalder med erfaring innen rollespill og D&D, men hiver seg gjerne rundt, og er fleksibel og imøtekommende for det som er nytt. AL har mye å takke Erik for, når det gjelder mangfold og et miljø hvor alle føler seg velkomne!

4 kjappe om Erik:

1. Hva liker du best med rollespill?

Har alltid likt fantasy univers. Alt som er mulig. Kan si og gjøre enda mer rart enn irl (in real life red.anm.). Sosialt. Treffe «rare» likesinnede.

2. Horfor valgte du Agder League?

Kontinuitetet og forutsigbarhet, utenom Covid tider da. Folka og mangfoldet. Hyggelig stemning. Inkluderende.

3. Hva er din favoritt class/race?

I Agder League: Half elf cleric – storm sorcerer. Fordi det har vært de gøyeste karakterene å spille. Kaotisk, dumdristig og litt for høy på seg selv.

Generelt i D&D: Favorittklasse er arcane spellcaster. Min første karakter var en abjurer i AD&D 2nd edition. Jeg har spilt flest arcane casters. Jeg har spilt mest humans, men har kanskjer hatt mest følelser for halflings (hobbiter), på grunn av Ringenes Herre, og jeg er en lav person.

4. Din karakter’s beste øyeblikk?

I Agder League: Når jeg gikk tidlig ned i en encounter, og våknet opp av at damene hadde reddet dagen. Hvorpå jeg sier: «Tusen takk ladies! Jeg hadde ikke klart det uten dere.

Generelt i D&D: Da min tvilsomme transmuter med invisibility klarte å stjele et lass med rå gems fra ei gruve, for siden å videreforedle med Fabricate. (AD&D 2nd e).