Månedens DM, Juli-21

Roar, Zhentarim DM

Hver måned plukker Agder League ut en DM som vi ønsker at du skal bli bedre kjent med.

For Juli-21 har vi valgt ut en DM som i løpet av kort tid har blitt en leder og et forbilde i miljøet, og løfter standarden for DMs i AL. Som ny DM satte han seg raskt inn i gjeldende regelverk, bøker og tok til seg alt han kunne fra miljøet, med mål om å bli en attraktiv og habil DM for alle spillere. Dette førte til at han raskt ble en ressursperson også for erfarne DMs. og tok ansvar for trening av nye DMs i AL. Roar har dessuten tatt initiativ og ansvar for tilrettelegging og oppfølging for digitaliseringen av AL og spilling online på VVT, som har gjort det mulig for AL å holde spillingen gående under pandemien. Kort fortalt har han vært en bauta i miljøet, og bidrar alltid positivt og ydmykt til å gjøre AL til et stadig bedre sted å spille. Vi er takknemlig for at Roar har funnet seg til rette og bidrar så massivt i AL.

4 kjappe om Roar:

1. Hva er best med å være DM?

Som online-DM så liker jeg veldig godt å klargjøre kart og eventyr med bra effekter som forhåpentligvis gir en bedre spillopplevelse. Samt å kjenne på at/om spillerne har det moro underveis.

2. Hva er best med Agder League?

Det beste med Agder League er evnen til å samle folk og fe til en felles arena for å utøve en felles interesse. Mye bra mennesker!

3. Hva er ditt favoritt monster?

Ancient Gold Dragon. Fordi de kan være snille og gode og gi karakterene en fantastisk opplevelse. Samt at de kan gi en «klump i halsen» på spilleren hvis man treffer rette eventyret…

4. Hva er din favoritt kampanje?

Waterdeep: Dragon Heist. Fordi eventyret er så enormt allsidig og fordi det er et veldig godt eventyr for nybegynnere.

https://forgottenrealms.fandom.com/wiki/Waterdeep:_Dragon_Heist