AL Sommerfest!

Vi beveger oss med stormskritt mot slutten av juni og sommerferie. Vi markerer med sommerfest på Try 30. juni kl 18!

I dag går elever inn i skoleferie, og stadig flere av våre rollespillere går inn i sommermodus og forbereder seg til fellesferien som snart møter oss. På tross av pandemi og andre hindre vi har kommet oss gjennom i sesong 10, går vi mot lysere tider! Agde League tar offesielt pause frem til skolestart i august, og ønsker å legge til rette for at du og dine får nyte varmen, sola og sommeren på best mulig vis!

I tråd med Waterdeep inviterer Agder League alle våre medlemmer til å delta gratis på grillfest hjemme hos Roy på Try, hvor vi også vil kjøre et par workshops. Ta med ditt AL-kit (mat og drikke, penn og papir, og terninger) så vi sammen kan feire året som har vært, ønske sommeren velkommen, og sammen sette retningen for et videre fantastisk rollespill miljø i Agder League!

Det blir naturligvis begrenset med plass på grunn av pandemien, så her er det første mann til mølla som får bli med. Gjeldende pandemi regler legger føring for hvor mange som kan komme. Les mer om dette via våre covid sider her.

Påmelding direkte til årets vert, Roy Arne. Kontaktinformasjon finner du her.

Informasjon om eventet finner du i kalenderen her.

Waterdeep: The Gathering of Quills (Kythorn 30th)

Established when the sponsors of the Gathering of Harps would not permit the addition of the written word to their roster of entertainment, the Gathering of Quills is sponsored by Houses Adarbrent, Estelmer, Ilzimmer, Moonstar, Thongolir and Wands, as well as by the Scriveners’, Scribes’, & Clerks’ Guild, the Stationers’ Guild and the Surveyors’, Map & Chart-makers’ Guild.

9 tanker om “AL Sommerfest!

  1. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

  2. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.