Månedens DM, Juni-21

Roy Arne Try

Hver måned plukker Agder League ut en DM som vi ønsker at du skal bli bedre kjent med.

For Juni-21 har vi valgt ut en erfaren og leken DM, som setter standarden for mange av våre DMs i AL. Han er den som har trent og satt i gang flest nye DMs, og har fokus på å skape frihet og trygge miljø. Kort fortalt har han vært en klippe og humørspreder fra begynnelsen, da han var med å starte opp Agder League.

4 kjappe om Roy:

1. Hva er best med å være DM?

Det jeg liker best er og lage utfordringer hvor spillerne må bidra med ulike evner og fungere som en enhet Det er veldig deilig, når du ser gleden dette gir og hvordan det påvirker alle.

2. Hva er best med Agder League?

Det viktigste for meg er hvordan vi bygger en enhet i sammen – hvor alle bidrar jevnt, og føler at de hører til. En unit med bra miljø.

3. Hva er ditt favoritt monster?

Wow.. Det er nesten umulig å svare på. Slik jeg ser det er de værste monstrene karakterer med personlighet, mer enn et monster i tradisjonell forstand. Ingen «monstre» klarer å overgå et menneske, en dverg eller alv i hva de kan skape av ondskap.

4. Hva er din favoritt kampanje?

Det er nok Icewind Dale kapanjen jeg liker aller best; Fordi den har mye historie og dekker over et stort spekter av ulike tema, som slaveri og utfordende klima. Kampanjen har også flere byer store forskjeller ifra by til by, og områdene rundt.

Icewind_Dale:_Rime_of_the_Frostmaiden