Månedens spiller, Juni-21

Knut Blix

Hver måned plukker Agder League ut en spiller som vi ønsker at du skal bli bedre kjent med.

Denne måneden har vi valgt ut en aktiv og entusiatstisk spiller, som i stor grad bidrar til at Agder League er et inkluderende og skapendende miljø, og har bidratt aktivt i oppbyggingen av flere av våre lokasjoner, og spilt på mange av våre bord.

4 kjappe om Knut:

1. Hva liker du best med rollespill?

Jeg liker det å kunne ta på seg en rolle, og spille den karakteren ut med andre. Blir som et teaterstykke eller en film som utspiller seg med deg i den. Og digger eventyr-sjangeren med drager og mystikk.

2. Horfor valgte du Agder League?

Jeg liker at det er en fast arena som kan samle forskjellige folk av alle aldre og meninger, å kunne få venner i en voksen alder og ha noe felles med folk uansett relgion-, legning-, kjønns-utrykk eller alder, hvor alle er velkommen og godtatt!

3. Hva er din favoritt class/race?

Favoritten må nesten bli to-delt. Den jeg liker best av klassene er warlock men det er også den jeg misliker mest å spille, for man har så få spell slots. I fohold til rase så er det nok mennesker eller alver. Det er nok Lord of the Rings sin skyld; der hvor alver er mystiske og super-tøffe, og menneskene er stolte og standhaftige.

https://en.wikipedia.org/wiki/Middle-earth_peoples

4. Din karakter’s beste øyeblikk?

Beste øyeblikket er nok da Draganius fikk vasket vekk et fjell med fiender og gjorde ca 666.000 hit points i skade.

DDAL-BGDiA: Baldurs Gate: Decent into Avernus