Dungeons & Dragons, Adventures League.

Agder League

Agder League ønsker hjertelig velkommen til D&D Adventurers League Agder! Med et mangfoldig og dynamisk miljø av spillere, kan du nå spille D&D Adventurers League! Du finner oss på Outland (sørlandssenteret) og på folkebiblioteket i Kristiansand.

Vi spiller ukentlig, og du finner oss onsdager på folkebiblioteket i Kristiansand, og torsdager på Outland (sørlandssenteret) Kristiansand. Begge dagene følger det samme, så uansett hvilken dag du velger, går du ikke glipp av noe. Velg den dagen som passer deg best, og bli med på eventyret!

Adventurers League

Adventurers League er en løpende offesiell-gjørelse av Dungeons & Dragons (fifth edition regler). Eventyrene kan være hvor som helst; Lokalt og internasjonalt. Unikt for organisert spill, kan heltene du skaper i Adventurers League bli med deg der du måtte befinne deg på kloden, og skape nye vennskap og minner fra den magiske verdenen i Forgotten Realms.

Waterdeep Dragon Heist

Vi spiller Waterdeep Dragon Heist Lvl 1-5 (Tier 1). Åpent for nybegynnere og veteraner. Maks 7 spillere per Faction, så lurt å være tidlig ute å velge den organisasjonen som passer din spillestil om du vil sikre deg en plass med de som tenker likt som deg.

Alle er velkommen, så velkommen innom!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.