Bonus-DM uke

Vis takknemlighet til din DM!
Denne uken oppfordres også alle DMs til å invitere spillere til å bli «bonus DM»!
Agder League inviterer alle DMs for en inspirasjons-uke og avslutter med en workshop.

Dersom din DM tillater, kan Bonus-DM gjøres til en fast ordning, for eksempel 1 gang per måned, slik at din DM kan utbedre kampanjen og hente seg inn eller gjøre andre ting innimellom. Vi ser at det å levere som DM på ukentlig basis fører med seg slitasje på andre områder i livet. Uansett hvor gøy eller engasjert spillet er. Du som spiller kan da få prøve deg som DM innimellom, når din DM ikke har anledning til å spille. Bordet du spiller på beholder kontinuiteten, samtidig som du får trening i å sitte på andre siden av skjermen!

Tips for spillere:

  1. Kjør en «Oneshot»! Dersom du har lyst til å prøve deg som DM, gi uttrykk for dette, og still opp som vikar når dette trengs eller etter avtale. Det er godt for en DM å vite at kontinuiteten på bordet ivaretas.
  2. DM-blôt. Spander litt godsaker på DMen din neste gang dere spiller sammen, eller spleis på mat sammen, hvor DM slipper å betale. Irsk ordspråk: «Den som gir deg mat, vil deg ikke vondt».
  3. Pot-lock. Lag mat til din DM, eller inviter til mat utenom spilling. Sjekk gjerne mat toleranse i forkant, så man slipper en klein situasjon, dersom du har lyst til å overraske..
  4. Nye Terninger. Blir det noen gang nok?
  5. Dice-Tray. Med liten plass bak skjermen, setter DMs som ikke har dette pris på en slik gave og omtanke.
  6. Pynt og effekter. Bidra til å skape stemning, og ta med eller gi duppedingser som setter stemning på bordet. Det kan for så vidt være en gave til både deg og selv og din DM, om du har med slike effekter.. Ditt eget krus, kubbelys, terningpose av lær osv til eget bruk..
  7. Gave kort. Mange online butikker har utstyr DMen din ønsker seg.. Med et høyt forbruk av miniatyrer, kan for eksempel gavekort på Hero Forge være nyttig.
  8. Litteratur. En hardcover eller online bok fra D&D er alltid verdsatt. Bøker koster mye, så her kan man kanskje få til et spleiselag?
  9. Tøy. T-skjorter eller andre plagg som din DM stolt kan bære rundt på er gaver som varer lenge. Takknemligheten du har til din DM vil hen stadig bli på på hver gang dette plagget dukker opp.

Arrangementet er ferdig.

Dato

nov 01 - 07 2021
Expired!

Tid

All Day
Agder League

Arrangør

Agder League
E-post
Agderleague@gmail.com
Nettsted
http://Agderleague.no
QR-kode