AL DM-Kurs I, del 2: Praksis Spillhelg

Uke 4: Praksis og forberedelse til spillehelg

Mer informasjon:

Vi jobber med det vi har lært med hjelp av ulike øvelser gjennom helgen. Ettersom vi planlegger å både bli bedre kjent med hverandre, rollen som DM og forhåpentligvis få mestringsfølelsen og diverse gjennombrudd med bakgrunn av det vi har lært gjennom 4 kvelder, oppfordrer vi alle til å delta på rollespill helg.

Prisen og lokasjon på rollespill helg blir avgjort gjennom samspill med deltakerne. Fullført kurs vil også ha en seremoniell avslutning og mulighet til å fortsette spill sammen.

AL DM-kurset I, er laget for deg som ønsker å bli Dungeon Master (DM), som er ny som DM og for deg som har holdt på en stund men ønsker å utbedre og utvikle deg videre som DM. Gjennom AL DM-Kurset kan du forvente å tilegne deg den oversikten og tryggheten du trenger for å kunne tilrettelegge rollespill av god kvalitet og ivareta spillerne og spillet på ditt bord. I tillegg vil du bli kjent med andre kursdeltakere, som gjennom kurset og Agder League vil gi deg et godt DM-nettverk å samarbeide med videre i etterkant. Etter endt kurs vil du få en trygg base og annerkjennelse som godkjent DM i Adventurers League sammenhenger, både i Agder League og ellers.

Kurs ansvarlig er Roy Arne, som har med seg en kursholder etter behov. Sammen har disse skapt et kurs av høy kvalitet, som er godkjent av Agder League.

Arrangementet er ferdig.

Dato

okt 21 - 23 2022
Expired!

Tid

17:00 - 20:30
Try i Søgne

Sted

Try i Søgne
Try, Kristiansand (Søgne)
Agder League

Arrangør

Agder League
E-post
Agderleague@gmail.com
Nettsted
http://Agderleague.no

Andre Arrangører

QR-kode