Februar: Kort om

Anette Olsen

Vi ble kjent med Anette som en trofast og positiv spiller på AL Biblioteket, hvor hun bidro på flere måter til at Agder League ble et inkluderende miljø midt i Kristiansand sentrum. Med et alltid vennlig smil til alle nye og tydelig trivselsfaktor, så vi at hun var aktivt med på å gjøre Agder League til et inkluderende miljø. I en periode var også Anette eneste jente blant gutta, uten at det på noen måte ble ugreit eller trenger å nevnes, men for andre damer og for miljøet i sin helhet, bidro dette til å åpne opp for at andre nye kjente på at dette var et trygt miljø å spille på. I løpet av kort tid, ble AL Biblioteket derfor et spillstedet med flest damer og flest unge i Agder League. Vi lot oss stadig imponere av beinhard prioritering av spilling på onsdager, hvor det skaffes barnevakt for å sørge for at ukentlig spilling gikk i boks! Sånt varmer! Å nevne at hun i tillegg verver og rekrutterer venner med på eventyr, er bare for å understreke at Anette er en pilar i sammenhengen, og vel verdt å bli bedre kjent med!

4 kjappe om Anette:

1. Hva liker du best med rollespill?

Det sosiale. Det blir et slags bånd mellom spillerne internt. Veldig fint og gøy. Du lever deg også inn i enn annen verden, som er kjempe gøy, og glemmer bort alt ant for en stund. Det beste er de øyeblikkene når alle er med og ler, og skaper noe minneverdig. Du føler virkelig du er på eventyr og blir kjent med de du reiser med. Og karakteren dine.

2. Horfor valgte du Agder League?

Samholdet. Her blir du tatt godt imot og kan føle deg ganske så hjemme. Agder League er et veldig fint og trygt sted å være. Jeg hadde til og med sosial angst i begynnelsen av tiden jeg var der, men opplevde at det fremdeles var et fint sted å være.

3. Hva er din favoritt class/race?

Min favoritt er absolutt alv! Og halv-alv. Jeg har alltid elsket begge de rasene. De er fine og mystiske. Jeg ble raskt veldig glad i druid-klassen. Det å forandre seg til et dyr er kjempe kult! Selv om den klassen var litt vanskelig, så er den veldig gøy rollespill-messig. Man kan jo for eksempel bare kjøre på som bjørn hver gang det blir kamp om man vil, så er det ikke så vanskelig å ha oversikt lengre..

4. Din karakter’s beste øyeblikk?

Jeg har to. Men en er av Rinn, når ho var rappkjefta til en drage vi møtte og ville snakke med. Det var like før alle ble stekt av den ildsprutende dragen og gjort om til kull. Men det var et veldig gøy øyeblikk. Rinn sier hva ho vil – når ho vil – uten å tenke på konsekvenser. Ja, hun lever ganske farlig . Hehe