Januar: Kort om

Arne Ragnar

Vi i Agder League ønsker at du skal bli bedre kjent med spillere som bidrar til et fantastisk miljø!

Vi ble kjent med Arne Ragnar gjennom AL Arendal, hvor han og sønnen banet vei for at spillstedet ble et inkluderende miljø for både store og små. Med et vennlig lynne og bunnsolid karakter, stiller Arne Ragnar lojalt opp så langt han kan. Med en travel hverdag og jobb, finner han alltid tid til rollespill, og er kjent for å løfte opp menneskene rundt seg. Når vi i høst startet opp AL Bluebox, var Arne Ragnar med fra begynnelsen, og bidro til at vi fikk en god start også der. I tillegg er Arne Ragnar en ressurssterk person, som er med å bidrar i organisering og bak kulissene lage arrangement som vi alle får glede av. Kort fortalt er Arne Ragnar hel ved og en herlig spiller å ha med rundt bordet!

4 kjappe om Arne Ragnar:

1. Hva liker du best med rollespill?

Det jeg liker beste med rollespill er at jeg får et avbrekk fra hverdagen. Jeg kan leve meg inn i rollespillet i de karakterene jeg lager, og verdenene som blir presentert. Jeg liker og å kunne være sosial sammen med andre som har like interesser som meg, AL er et godt sted å være for alle.

2. Horfor valgte du Agder League?

AL er veldig inkluderende, de er en flott gruppe mennesker som bryr seg om at alle som er der har det bra. Om en er en dreven spiller eller helt ny spiller ingen rolle. Alle finner sin plass veldig fort. At AL har flere spilleplasser og på forskjellige dager gjør at en kan være med så mye/lite en har lyst.

3. Hva er din favoritt class/race?

Jeg liker best å spille med klasser som ikke har spells, jeg er så pass ny at jeg trenger fremdeles tid til å komme igjennom en kampanje før jeg vil gå videre til en spellcaster. Jeg er og svak for Goliath som rase.

4. Din karakter’s beste øyeblikk?

Beste øyeblikk for favoritt karakteren min er vel hele spille økten jeg hadde sammen med gode venner på AL Try. Både spilling og det sosiale samværet var magisk