Månedens DM, November-21

Robert

Hver måned plukker Agder League ut en DM som vi ønsker at du skal bli bedre kjent med.

For November-21 har vi plukket ut en DM som har vært en inkluderende miljø bærer i Agder League helt fra begynnelsen av. Som utadvendt, positiv og ansvarsbevisst, er det mange som har blitt glad i og godt kjent med Robert i Miljøet. Han har bidratt i flere år som styremedlem, hvor han har tatt ansvar for medlemskap, økonomi og våre etiske spilleregler. At alle pilene i Agder League fremdeles peker i riktig retning er i stor grad takket være denne karen som både er en eminent spiller og Dungeon Master. Vi er både takknemlig og stolte over å kunne presentere Robert som månedens DM i Agder League!

Som DM har Robert kastet seg ut i rollen både på AL og med hjemmespilling, og er en populær DM som alle hans spillere setter stor pris på. Som systematisk og ryddig, strekker han seg ut til både andre DMs i Agder League og internasjonale DM miljø for å gjøre spillopplevelsen bedre og DM jobben lettere. Verktøy og triks han plukker opp langs veien, deler han villig inn i felleskapet av DMs i Agder League, og er alltid opptatt av å bidra til å forsterke menneskene rundt seg. Så her nyter både spillere og DMs godt av en kjemperessurs i miljøet vårt. Hvis ikke du kjenner Robert fra før, er terskelen lav for å ta kontakt. Han er alltid imøtekommen og lyttende i møte med nye og gamle kjente.

4 kjappe om Robert:

1. Hva er best med å være DM?

Som ny DM synes jeg det er mye å like! Det å lede et bord med fantastiske spillere og det å kunne se de lange linjene i en kampanje og kunne glede seg på vegne av spillerne. Så må jeg nok til slitt innrømme at det å være DM gjør at en får mer spilletid… og det liker jeg! *ler*

2. Hva er best med Agder League?

Det beste med AL er det fantastiske miljøet som vi har bygget opp rundt det å spille D&D.

3. Hva er ditt favoritt monster?

Favoritt monster må nok være humans. Mennesker er så versatile og har utallig interessante grunner for å være med som bad guys/gals i en kampanje.

4. Hva er din favoritt kampanje?

Foreløpig bare spilt Rime of the Frostmaiden. Veldig mye gøy, men jeg gleder meg til noe som er ikke like kaldt. Brrr..