AL Juleferie – Betyr at..

Vi ønsker deg en riktig god Juleferie, og en fantastisk god inngang på det nye året!

Agder League sine arrangement følger normalt skoleruten / skolekalenderen.

Det betyr at det i ferier ikke legges opp til DDAL rollespill arrangement disse fri-dagene, selv om DM står oppført med spill denne dagen. Av administrative grunner, lar vi ukentlige spill bli stående.

Dersom noen DMs likevel ønsker å samle spillere i ferie og helligdager, tenker vi det er helt i orden, men dette må da avtales med den enkelte DM. Vi anbefaler alle DMs å gi seg selv litt pauser og avveksling innimellom, slik at også DMen skal få anledning til å hente seg inn i en travel hverdag, og ikke brenne ut kreativiteten og overskuddet man har som DM.

Vi beklager på forhånd om dette fører til forvirring eller misforståelse, men vi har rett og slett ikke kapasitet til å følge opp den enkelte DM i kalenderen individuelt. Dersom du tenker at dette ikke holder, meld gjerne ifra til oss. Dersom du brenner for god kommunikasjon her på nettsiden, ta gjerne kontakt med oss i styret, da vi gjerne vil ha flere dyktige medarbeidere til å bidra på administrere og legge ut bra innhold på nettsidene våre!

Arrangementet er ferdig.

Dato

des 16 2022 - jan 04 2023
Expired!

Tid

All Day
QR-kode